Nieuws

Dronken man leegt neus in politieauto

Een 23-jarige man uit Oldenzaal is donderdagavond door het lint gegaan toen hij werd aangehouden in Zutphen. Dat meldt de politie. De man verzette zich bij zijn aanhouding en mishandelde een agent. © politie Zutphen
ZUTPHEN - Een 23-jarige man uit Oldenzaal is donderdagavond door het lint gegaan toen hij werd aangehouden in Zutphen. Dat meldt de politie. De man verzette zich bij zijn aanhouding en mishandelde een agent.
De politie kreeg rond 18.30 uur een melding dat een groep jongeren voor overlast zorgde op de Polsbroekpassage. Agenten troffen zo'n vijf jongeren die zichtbaar dronken waren en overlast veroorzaakten.
Een van hen, de Oldenzaler, weigerde zich te legitimeren. Toen hij daarvoor werd aangehouden, ging hij door het lint. De politie vermoedt dat hij niet alleen onder invloed van alcohol was, maar ook van andere middelen. Hij kon met moeite onder controle worden gehouden.
Toen de 23-jarige eenmaal in de politieauto zat, beledigde en bedreigde hij een andere agent. Ook probeerde hij hem een kopstoot te geven. De politieauto moest schoongemaakt worden omdat de man de binnenkant bespuugde en zijn neus leegde op het interieur.
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl