Nieuws

Politie gaat weer uitgebreid zoeken naar vermiste Anne Faber

De Mobiele Eenheid (ME) gaat donderdagmiddag rond 16.00 uur weer uitgebreid zoeken naar de vermiste Anne Faber. Ze gaat in een grotere kring zoeken in Huis ter Heide (gemeente Zeist), meldt de politie Utrecht op Twitter. © Politie
HUIS TER HEIDE - De Mobiele Eenheid (ME) gaat donderdagmiddag rond 16.00 uur weer uitgebreid zoeken naar de vermiste Anne Faber. Ze gaat in een grotere kring zoeken in Huis ter Heide (gemeente Zeist), meldt de politie Utrecht op Twitter.
Een woordvoerder van de politie meldt aan RTV Utrecht dat er voorlopig alleen met honden en de ME gezocht wordt. 'Als er te veel mensen gaan rondlopen kunnen sporen verdwijnen.'
De woordvoerder benadrukt verder dat wanneer mensen op eigen initiatief willen zoeken, ze dat eerst moeten aangeven bij de politie.

Kleding gevonden

In Huis ter Heide werd dinsdag kleding gevonden die vermoedelijk van Anne is. De 25-jarige woont in Utrecht, maar groeide op in Arnhem en studeerde in Nijmegen. Ze verdween vrijdagavond.
Ze was rond 17.00 vanuit Utrecht vertrokken voor een stevige fietstocht. Bij Hollandsche Rading en Baarn verzond ze nog WhatsApp-berichten naar haar vriend. Daarna bleef het stil.

Bosgebied uitgekamd

De politie heeft woensdag het hele bosgebied uitgekamd, maar Anne is niet gevonden. Ook de ME werd ingezet.
De familie riep mensen woensdag via het ANP op camerabeelden met de politie te delen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!