Nieuws

bewusteloos na keiharde klap; dader nog steeds spoorloos

ARNHEM - De politie tast nog steeds volledig in het duister rondom een mishandeling in Apeldoorn, in mei van dit jaar. Een man werd toen neergeslagen en raakte buiten bewustzijn.
Woensdagavond worden er in Bureau GLD nieuwe bewakingsbeelden getoond van de dader, in de hoop om alsnog een doorbraak te forceren. Het is al de derde keer dat er in het programma aandacht wordt besteed aan de zaak. 
De politie tast nog steeds volledig in het duister rondom een mishandeling in Apeldoorn, in mei van dit jaar. Een man werd toen neergeslagen en raakte buiten bewustzijn.

Pas in ambulance weer bij kennis

bewusteloos na keiharde klap; dader nog steeds spoorloos
Op die avond, 11 mei, ziet het slachtoffer dat een aantal mannen een vrouw lastigvalt. Hij zegt er wat van en even later ontstaat er een woordenwisseling. Een man haalt hard uit. Het slachtoffer gaat tegen de grond en verliest het bewustzijn. Hij komt pas later in de ambulance weer bij kennis en weet niets meer van de woordenwisseling. Ook loopt hij een gebroken kaak op en ontstaat er oogletsel. 
Op de nieuwe beelden, van een ander moment op die avond, is de dader beter te zien. De politie hoopt nu dat hij alsnog wordt herkend. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!