Nieuws

'Met je stifttanden'; Ratelband 'beledigt' presentatrice Irene ten Voorde

Emile Ratelband haalde deze week het nieuws omdat hij officieel 20 jaar jonger wil worden. Hij schreef een brief daarover aan de gemeente Arnhem. Reden voor het radioprogramma De Week van Gelderland op Radio Gelderland om de positiviteitsgoeroe uit te nodigen. Maar tijdens het interview liet hij zich weinig positief uit over presentatrice Irene ten Voorde. © ANP
ARNHEM - Emile Ratelband haalde deze week het nieuws omdat hij officieel 20 jaar jonger wil worden. Hij schreef een brief daarover aan de gemeente Arnhem. Reden voor het radioprogramma De Week van Gelderland op Radio Gelderland om de positiviteitsgoeroe uit te nodigen. Maar tijdens het interview liet hij zich weinig positief uit over presentatrice Irene ten Voorde.
In het gesprek legt Ratelband uit waarom hij het officiële verzoek gedaan heeft. En al snel trekt hij de vergelijking met vrouwen.

Stifttanden en botox

Die zijn volgens hem hun hele leven al gewend om zich jonger voor te doen dan ze zijn. Zoals volgens Ratelband ook te zien is aan presentatrice Irene ten Voorde. Hij beweert dat ze stifttanden heeft en een behandeling met botox ondergaan heeft. Luister het fragment hier terug:
(de tekst gaat verder onder de foto)
Presentatrice Irene ten Voorde tijdens de Week van Gelderland, elke vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur op Radio Gelderland.
En hier is het hele interview terug te luisteren:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!