Nieuws

Duizenden bezoekers bij Hippisch Festijn in Heelweg

Het Hippisch Festijn bij de Radstake in Heelweg heeft dit jaar ruim 8.000 bezoekers getrokken. Doordat het weer een handje mee hielp spreekt de organisatie van een zeer succesvolle editie van het paardensportevenement. © Omroep Gelderland
HEELWEG - Het Hippisch Festijn bij de Radstake in Heelweg heeft dit jaar ruim 8.000 bezoekers getrokken. Doordat het weer een handje mee hielp spreekt de organisatie van een zeer succesvolle editie van het paardensportevenement.
De hoofdmoot van het Hippisch Festijn is het eventing; een combinatie van springen, dressuur en cross. Voor dat laatste onderdeel was een parcours met hindernissen uitgezet op de Vennebulten. In totaal kwamen zo'n 220 ruiters in verschillende categorieën uit tijdens het eventing.
Naast internationale toppers, kwamen van vrijdag tot en met zaterdag ook talloze amateurs en jonge ruitertjes in actie. Voor de jeugd was er een speciaal strodorp met kippen en konijnen. Die laatsten bleken net als de paarden ook aardig te kunnen springen.
Duizenden bezoekers bij Hippisch Festijn in Heelweg
Reageren op dit bericht? Mail de redactie.