Tiel

'Monsieur Carrillon' van corsoclub Buren wint Fruitcorso

TIEL - Corsoclub Buren heeft met hun 'Monsieur Carrillon' 345,7 punten in de wacht gesleept en daarmee het Fruitcorso in Tiel gewonnen. De wagen werd ontworpen door Jochem Schoots en Dennis Voorendt. Corso Culemborg eindigde als tweede.
De verwachtingen van de Corsoclub uit Buren waren groot. Ze worden ook wel 'corsokoning' genoemd, omdat ze al tien keer gewonnen hebben. Ook dit jaar gaan ze er dus weer met de prijs vandoor met hun immense wagen. De klokken op de wagen komen van het orkest van André Rieu.
De winnende wagen van Corsoclub Buren
Corsoclub Buren wint Fruitcorso Tiel 2017

13 wagens

Er deden dit jaar dertien wagens mee aan het Fruitcorso. Andere gemeenten of dorpen die meededen waren Buurmalsen-Tricht, Culemborg, Drumpt, Echteld, Geldermalsen, Ingen, Kerk-Avezaath, Maas & Waal, Maurik, Neerijnen, Passewaaij, Tiel en Zoelen. De groep uit Culemborg eindigde net achter Buren.
Fruitcorso Tiel 2017

Maar een de beste

Op sociale media stromen de felicitaties inmiddels binnen. 'Er kan maar een de beste zijn, een zeer terechte winnaar bij het Fruitcorso Tiel. Wat een geweldige wagen. Proficiat', zegt Tom van Oostrom. 

Zie ook: Fruitcorso Tiel mogelijk voor laatste keer door de stad

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!