Nieuws

Bridge to Liberation Experience bij Omroep Gelderland

ARNHEM - TV Gelderland zendt vandaag beelden van de Bridge to Liberation Experience van vrijdagavond uit. De eerste uitzending is 14.00 uur, maar het evenement is ook te zien na het nieuws om 17.20 uur (deel 1) en om 18.20 uur (deel 2). Met de Bridge to Liberation Experience wordt de Slag om Arnhem van september 1944 herdacht.
De eerste Experience bij de John Frostbrug was in 2014 toen de 'mislukte bevrijding' 70 jaar geleden was. Dit keer trok het duizenden bezoekers.
Vanaf het begin van dit evenement is de Experience een spektakel met speciale effecten, beelden en muziek, van onder meer O'G3NE en het Gelders Orkest. Het thema was dit jaar 'moreel kompas', ons innerlijke instrument voor het beoordelen van goed en kwaad. 
De Bridge to Liberation Experience is hieronder terug te kijken, of via de uitzending gemist op onze website. Ook wordt de registratie tot zondagochtend in twee delen uitgezonden na de uitzending na het TV Gelderland Nieuws.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!