Nieuws

Linssen: 'We hadden verdiend om te winnen'

ARNHEM - Vitesse speelde een goede wedstrijd tegen Lazio Roma, maar stond aan het eind van de avond toch met lege handen. Waar vooraf al voor werd gewaarschuwd, werd werkelijkheid. De Italianen straften elke fout bij Vitesse af, tot ergernis van de scorende Bryan Linssen.
'Ik denk dat wij zeker verdiend hadden om te winnen. Het zat er ook zeker in. Dan scoor je twee keer tegen Lazio en is het nog niet goed genoeg. De mannen die er voor Roma moesten staan, stonden er ook op het juiste moment', aldus Linssen.
Daarnaast weet Linssen ook dat Vitesse de hand in eigen boezem moet steken. 'We hebben twee fouten gemaakt, maar de rest van de verdediging is bikkelhard geweest. We hebben goed gespeeld en je bent zo dichtbij. Maar we geven het echt uit handen. Je kunt gewoon winnen van Lazio thuis, dik verdiend ook. Dan is dit heel zuur.'

'We gaan naar Nice om te winnen'

Nu moet Vitesse over twee weken naar Nice, dat vanavond met 5-1 bij Zulte Waregem won. Dat zorgt niet voor extra angst bij Linssen. 'We wisten dat Lazio en Nice de toppers in de poule zijn, maar we laten zien dat we tot goede dingen in staat zijn. We gaan naar Nice om te winnen. Als we er een paar dingen uit laten, is er kans om daar punten te pakken.
Reageren op dit bericht? Mail de redactie.