Nieuws

De Boodschappenbank uit Zaltbommel protesteert op het Binnenhof

Stichting De Boodschappenbank
Het is vandaag de dag van Joop Lamers uit Zaltbommel. Hij is de man achter Stichting De Boodschappenbank en vandaag is hij in Den Haag om te protesteren tegen armoede. Vanmiddag loopt hij - samen met SP en De Groenen - voorop bij een protestmars in Den Haag: ‘Armoede, De Lange Mars’.
ZALTBOMMEL - Het is vandaag de dag van Joop Lamers uit Zaltbommel. Hij is de man achter Stichting De Boodschappenbank en vandaag is hij in Den Haag om te protesteren tegen armoede. Vanmiddag loopt hij - samen met SP en De Groenen - voorop bij een protestmars in Den Haag: ‘Armoede, De Lange Mars’.
Stichting Boodschappenbank is een non-profit organisatie die zich sterk maakt voor 'onze medelanders die van het minimum, of net daaronder, in hun eerste levensbehoeften moeten voorzien.' Sinds 1 maart 2016 is De Boodschappenbank officieel een stichting geworden.

Huisuitzetting

De stichting helpt mensen in nood met voedsel, overige boodschappen, meubels, witgoed en kleding. Ook geeft zij mensen financiële ondersteuning bij dreigende huisuitzettingen. Buiten de eerste levensbehoeften helpt De Boodschappenbank ook mensen die verstrikt raken in juridische correspondentie met deurwaarders en bewindvoerders.
Radiofragment: 
Meer informatie op www.boodschappenbank.nl
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl