Nieuws

Jasper blij met vervolging: 'Er zit eindelijk schot in de zaak'

Jasper en Ronnie.
Het nieuws dat justitie vijf minderjarigen gaat vervolgen voor geweld tegen de Arnhemmers Jasper en Ronnie, is bij het homostel met tevredenheid ontvangen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Het nieuws dat justitie vijf minderjarigen gaat vervolgen voor geweld tegen de Arnhemmers Jasper en Ronnie, is bij het homostel met tevredenheid ontvangen.
'Goed nieuws', zegt Jasper tegen Omroep Gelderland. 'We staan nog volledig achter onze aangifte. Het is mooi dat er eindelijk wat schot in de zaak zit. We zijn ook alweer vierenhalve maand verder.'
Het is nog niet bekend waar de vijf minderjarigen precies van worden verdacht. Het zijn allemaal tienerjongens uit Arnhem. Jasper en Ronnie liepen begin april in de nacht over de Nelson Mandelabrug. Een woordenwisseling liep uit op een vechtpartij, waarbij Ronnie vijf tanden verloor.
Begin deze maand gingen we langs bij Jasper en Ronnie:
Mishandeld homostel nog niet de oude
'We hebben ze na het incident nooit meer gezien', meldt Jasper. 'De volgende keer zal vermoedelijk in de rechtszaal zijn.' De zaak dient op 19 december, meldt de Arnhemmer. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!