Nieuws

Vrouw aangehouden na vondst lijk in afgebrand huis

De politie heeft een 53-jarige vrouw uit Doetinchem aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand in Doetinchem. Bij die brand werd een lichaam gevonden. Hoe de persoon om het leven is gekomen, wordt nog onderzocht. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - De politie heeft een 53-jarige vrouw uit Doetinchem aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand in Doetinchem. Bij die brand werd een lichaam gevonden. Hoe de persoon om het leven is gekomen, wordt nog onderzocht.
Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen. 'Dat onderzoek is nog niet volledig afgerond, daarom hebben wij de nabestaanden ook nog niet kunnen informeren', meldt de politie in een persbericht.
Radio Gelderland sprak dinsdagmiddag met politiewoordvoerder Esther Naber over de aanhouding:
Eerder maakte de politie al wel bekend dat de dode persoon niet de bewoner is. De bewoner is ook geen verdachte in de zaak. 
De brand woedde in de nacht van zaterdag op zondag. De politie is op zoek naar getuigen en hoopt dat mensen camerabeelden hebben. Het huis werd door de bewoner gehuurd van woningstichting Sité. 'Voor drie huishoudens wordt vervangende woonruimte geregeld. Dinsdagavond wordt er gesloten bijeenkomst georganiseerd om te hebben over vragen en zorgen die er leven.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!