Nieuws

Kinder- en tienerkoor Jedaja weer van start

Goed nieuws voor kinderen en tieners uit Ede en daarbuiten, want christelijk kinder- en tienerkoor Jedaja gaat weer van start op dinsdag 22 augustus. Locatie: Oranjelaan 7 in Ede. Lijkt het je ook leuk om goed te leren zingen? Grijp dan nu je kans: er is weer ruimte voor nieuwe kinderen en tieners! Het repertoire bestaat uit liedjes die gaan over alledaagse dingen, zoals liefde, vriendschap, de Bijbel, God en over elkaar. Naast zingen is er ook aandacht voor andere dingen, zoals “hoe moet ik op een podium staan?” en “hoe kan ik ervoor zorgen dat de mensen mij kunnen verstaan?”
EDE - Goed nieuws voor kinderen en tieners uit Ede en daarbuiten, want christelijk kinder- en tienerkoor Jedaja gaat weer van start op dinsdag 22 augustus. Locatie: Oranjelaan 7 in Ede. Lijkt het je ook leuk om goed te leren zingen? Grijp dan nu je kans: er is weer ruimte voor nieuwe kinderen en tieners! Het repertoire bestaat uit liedjes die gaan over alledaagse dingen, zoals liefde, vriendschap, de Bijbel, God en over elkaar. Naast zingen is er ook aandacht voor andere dingen, zoals “hoe moet ik op een podium staan?” en “hoe kan ik ervoor zorgen dat de mensen mij kunnen verstaan?”
Kinderen uit groep 3, 4 en 5 repeteren van 16.00-16.45 uur, kinderen uit groep 6, 7 en 8 repeteren van 16.45-17.30 uur en meiden die ouder zijn, zijn van harte welkom op de van 17.30-18.15 uur.
Meer info: zie www.kinderkoorjedaja.nl en facebook.