Nieuws

Pas op! Pony op de rijbaan

Een gevaarlijke situatie in de nacht van donderdag op vrijdag; twee pony's liepen zomaar de rijbaan op van de Harderwijkerweg tussen Laag-Soeren en Eerbeek. En je verzint het niet, maar ze werden gered door de politie uit.... Dieren. © Politie Dieren
LAAG-SOEREN - Een gevaarlijke situatie in de nacht van donderdag op vrijdag; twee pony's liepen zomaar de rijbaan op van de Harderwijkerweg tussen Laag-Soeren en Eerbeek. En je verzint het niet, maar ze werden gered door de politie uit.... Dieren.
Een voorbijganger kwam de pony's tegen op de rijbaan en waarschuwde de politie. Agenten kwamen de beesten tegen en zagen dat de pony's rustig aan het grazen waren in de berm. 'Dit hoge bermgras smaakte natuurlijk veel beter dan het korte gras in het weiland', zo zeggen de agenten op Facebook.
Foto: Politie Dieren

Terug het weiland in

Uiteindelijk werd de plek gevonden waar de pony's vandaan kwamen. Er bleek een zwak punt in de omheining van een weiland te zitten. Vervolgens bracht de politie de pony's terug en was de gevaarlijke situatie weer opgelost.