Nieuws

Vitesse gooit trainingsschema weer om

Vitesse gooit haar trainingsschema weer om in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, net zoals in de week voorafgaand aan de bekerfinale. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse gooit haar trainingsschema weer om in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, net zoals in de week voorafgaand aan de bekerfinale.
Dat betekent dat de Arnhemmers de hele week om 18.00 uur trainen in plaats van een ochtendtraining. Dit gebeurt om het bioritme aan te passen op het tijdstip waarop de wedstrijd zaterdag wordt gespeeld.
Dit pakte voor de bekerfinale goed uit. 
Vitesse traint op maandag, dinsdag en donderdag op Papendal. Woensdag is de selectie vrij en vrijdag vertrekt de groep weer naar een geheime locatie, zodat de groep niet gestoord kan worden. 

Boycot

Zaterdag is de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in De Kuip in Rotterdam. De tegenstander is landskampioen Feyenoord. Supporters van Vitesse boycotten het duel, dit vanwege het feit dat de Arnhemmers maar 1200 kaarten tot beschikking kregen voor het duel. Tijdens de wedstrijd is er nog wel een protestactie in het stadion, wat die actie precies is, is nog niet bekend. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!