Nieuws

Ouders verwaarloosde Duitse jongen langer in cel

De ouders van het verwaarloosde Duitse jongetje dat zaterdag werd aangetroffen op een camping in Winterswijk blijven voorlopig in de cel. Hun voorarrest is met 14 dagen verlengd. Dat heeft de rechter-commissaris dinsdag bepaald, zegt het Openbaar Ministerie. Ze worden verdacht van mishandeling en wederrechtelijke vrijheidsberoving. © Omroep Gelderland
WINTERSWIJK - De ouders van het verwaarloosde Duitse jongetje dat zaterdag werd aangetroffen op een camping in Winterswijk blijven voorlopig in de cel. Hun voorarrest is met 14 dagen verlengd. Dat heeft de rechter-commissaris dinsdag bepaald, zegt het Openbaar Ministerie. Ze worden verdacht van mishandeling en wederrechtelijke vrijheidsberoving.
De ouders werden zaterdag aangehouden nadat een gezin rond 4.00 uur een jongetje in hun voortent had aangetroffen. Hij was de koelkast leeg aan het eten er zag er mager uit. Hij wilde niet praten.
Toen werd de politie gealarmeerd, de agenten gingen naar de caravan, maar toen ze aanklopten probeerde de moeder via het raam te vluchten. Na een korte achtervolging kon zij alsnog worden aangehouden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!