Nieuws

De cirkel is rond voor Sjoerd Ars bij De Graafschap

DEN HAAG - Hij brak door bij De Graafschap en na veel omzwervingen keert Sjoerd Ars op 33-jarige leeftijd terug bij zijn club.
En daarmee is de cirkel rond voor de spits uit Didam. "Dat is lekker. Het gevoel om dat Graafschap-shirt weer aan te trekken, dat blijft speciaal. En dan zijn dit nog oefenwedstrijden. Straks op een volle Vijverberg is het helemaal mooi. Het voelt heel vertrouwd en ik ben blij om weer terug te zijn."
Ars kwam vorig seizoen niet veel in actie, maar voelt zich nu wel fit om te gaan vlammen. "Conditioneel zit ik aardig goed. Qua scherpte mag het nog wel iets beter, maar daar is de voorbereiding voor. Ik moet fit blijven en nog wat fitter worden. Dat is het belangrijkste. En dan komt het goed naar de competitie toe. Er zijn wel momenten dat ik als spits een loopactie maak en dan mag de samenwerking voorin nog wel wat beter. Daarin zijn we nog zoekende, maar ik ben daar vrij positief over. Ik heb hele goede combinaties gezien. We moeten tevreden zijn over de wedstrijd tegen ADO. Ik ben zeker positief verrast, want we zijn pas twee weken bezig. We hadden grote delen van de wedstrijd het betere van het spel."