Nieuws

Geer en Goor vervullen wens bij Omroep Gelderland

ARNHEM - Gerard Joling en Gordon kwamen donderdag iets na twaalven met gierende banden aan bij Omroep Gelderland. Voor hun nieuwe programma 'Geer & Goor Stevig Gebouwd' waren ze twee dagen bij ons in de provincie.
In het programma, dat komend najaar te zien is op RTL 4, helpt het duo bij de bouw of verbouwing van een tehuis voor ouderen. De reden dat ze bij Omroep Gelderland aanklopten was de wens van een mevrouw uit Tolkamer. Wonnie Maas wilde graag een keer het Gelders Nieuws presenteren en donderdag kwam haar droom uit. 
Onder begeleiding van presentator Erik van der Pol mocht Wonnie het nieuws presenteren. Er werd uitgelegd hoe de opbouw van een nieuwsuitzending in elkaar zit, waar je moet staan ten opzichte van de camera en hoe de autocue werkt. Toen dat allemaal was uitgelegd, mocht Wonnie zelf aan de slag. Ze vond het duidelijk erg spannend, maar volgde de aanwijzingen goed op en presenteerde zo haar eigen nieuwsuitzending.
Tijdens de uitzending interviewde Wonnie het tweetal over hun bezoek aan SV Westendorp. Bij de Achterhoekse voetbalclub waren Geer en Goor de afgelopen dagen bezig met een opknapbeurt van het sportcomplex. Met de bedoeling om het terrein aantrekkelijker te maken voor ouderen, zodat ze daar kunnen bewegen en anderen kunnen ontmoeten.

Natuurtalent

Volgens Gerard en Gordon deed Wonnie het ontzettend goed, ze noemden haar zelfs een natuurtalent. Wonnie zou graag nog een keertje invallen, zo leuk vond ze het.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!