Nieuws

Mukhtar Ali als eerste definitief van Chelsea naar Vitesse

ARNHEM - Mukhtar Ali is uniek bij Vitesse. Hij is namelijk de eerste speler die definitief is overgenomen van Chelsea.
Normaliter komen er alleen spelers op huurbasis vanuit Londen naar Arnhem. "Toen ik hoorde dat Vitesse interesse had, wilde ik direct hierheen komen. Vitesse is goed voor jonge spelers en de speelwijze is geschikt voor mij."
Ali kent Vitesse al, want hij kwam afgelopen jaar al op huurbasis uit voor de club. "Ik vind het prachtig dat ik terug ben. Ik weet hoe deze club in elkaar zit en hoe de trainer werkt. Het was toen lastig om in de basis te komen, want het was een goed elftal dat niet voor niets de beker heeft gewonnen. Maar dit seizoen wil ik niet meer op de bank zitten. Hopelijk wordt ik een vitale speler voor Vitesse. Ik ben een speler die graag passes geven en op techniek speelt, maar ik schuw het vuile werk ook niet. Ik ben een echte box-to-box speler."
Ali verheugt zich ook op het Europese avontuur dat de club mag aangaan. "Dat is altijd zonder meer een bonus. Vitesse in de Europa League zal een goede ervaring zijn voor iedereen van ons. Over de wereld reizen en hopelijk treffen we ook mooie tegenstanders."