Nieuws

'Wil je met mij trouwen?', vraagt Toon op de Zwarte Cross

De Zwarte Cross moet diep in je hart zitten om je liefde van je leven op het festivalterrein ten huwelijk te vragen. Toon ging bij de Loco Arena op zijn knieën en vroeg Gemke of zij met hem wilde trouwen. 'Ze zei ja!', schreeuwde de presentator kort daarna door de microfoon. © screenshot YouTube
ARNHEM - De Zwarte Cross moet diep in je hart zitten om je liefde van je leven op het festivalterrein ten huwelijk te vragen. Toon ging bij de Loco Arena op zijn knieën en vroeg Gemke of zij met hem wilde trouwen. 'Ze zei ja!', schreeuwde de presentator kort daarna door de microfoon.
Het werd even stil op de Zwarte Cross toen Toon de microfoon van de presentator in zijn handen kreeg. 'We hebben samengewoond in ons eerste huisje. Dat was een beetje een try-out. We zitten nu in ons tweede huisje, dat gaat nog beter. We zijn nu 7,5 jaar bij elkaar.', vertelt Toon aan zijn geliefde.
Daarna pakte hij uit zijn broekzak de ringen en ging op de knieën. 'Wil je met met mij trouwen?' Ondertussen werd het publiek steeds enthousiaster. De confetti kanonnen werden afgeschoten toen de presentator door de microfoon schreeuwde dat ze 'ja' had gezegd. Het stel gaf elkaar een dikke zoen.
Om Toon duidelijk te maken dat hij straks 'aan de ketting' ligt, startte de DJ het nummer 'Vrijgezel' van Benny Neyman.
Beelden van het huwelijksaanzoek op YouTube.