Nieuws

Vitesse heeft nieuwe hoofdsponsor

ARNHEM - Vitesse heeft een nieuwe hoofdsponsor. Het bedrijf SWOOP volgt Truphone op als de grootste sponsor. SWOOP was al mouwsponsor bij de Arnhemmers en staat vanaf nu voor meerdere jaren op de borst.
Vitesse wil niet zeggen voor hoeveel jaar de overeenkomst is gesloten. Daarnaast is ook niet bekend hoeveel geld de hoofdsponsor de club toestopt. SWOOP is een bedrijf dat handelt in refurbished elektronica. Eerder gebruikte elektronica, maar met de kwaliteit van nieuw, aldus het bedrijf. 

'Grote stappen gezet'

Vitesse-directeur Joost de Wit en SWOOP-directeur Joshua Kappen ondertekenden deze donderdag de overeenkomst. De Wit is er uiteraard blij mee. 'Met dit sponsorschap kiest SWOOP voor landelijke naamsbekendheid. En dat doen ze niet zomaar. Want met de producten van SWOOP tekenen ze voor resultaat, halen ze alles uit de kast en beloven ze nooit meer dan ze waar kunnen maken. Net zoals Vitesse. Vanuit de juiste drive werden bij deze club de laatste jaren grote stappen gezet.'
Kappen vindt dat Vitesse en SWOOP bij elkaar horen. 'Niets is leuker dan samen ondernemen, genieten en beleven. Samen vooruit, dat is onze ambitie. SWOOP is ambitieus, energiek, toonaangevend en betrokken. Met die kernwaarden sluit SWOOP aan op de essentie van Vitesse.'

Wanneer op de borst?

Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, op 5 augustus, zal SWOOP voor het eerst op de borst te zien zijn bij de Arnhemmers.