Nieuws

Geen extra assistent bij staf NEC

Remco Oversier
Oorspronkelijk zou de staf van NEC bestaan uit een hoofdtrainer en twee assistenten, maar daarvan wordt nu afgeweken.
NIJMEGEN - Oorspronkelijk zou de staf van NEC bestaan uit een hoofdtrainer en twee assistenten, maar daarvan wordt nu afgeweken.
Assistent Adrie Bogers schuift door naar de positie van hoofdtrainer, maar wordt niet vervangen. "Nee, dat gaat niet gebeuren", verklaart technisch directeur Remco Oversier. "Het is een hele bewuste keuze om het de huidige mensen te doen. Er komt wel een full-time teammanager bij en we zullen gedurende de trainingsweek een aantal specialisten laten invliegen als het gaat om de begeleiding van de spelers."
De selectie is ook nog niet compleet. De club wil nog van enkele spelers af, maar moet zich ook nog versterken op bepaalde posities. Zo wordt linksback Jeff Hardeveld van FC Utrecht gelinkt aan NEC. "Ik laat me niet opjagen en het gaat op onze voorwaarden. We hengelen uit een vijver met vissen van eredivisieniveau en die spelers moeten wel Jupiler League willen spelen. Maar ik verwacht dat de komende weken nog wat versterkingen zullen komen. We kunnen beter goed eindigen dan te snel rennen aan de voorkant en tegen een muur aanlopen."