Nieuws

De uittips van Esther: Brommers kieken bij de Zwarte Cross, dansend de 4-Daagse in en cultuur snuiven op Kootwijkerzand

Esther Stegeman - Uit met Esther
Weer of geen weer, je kunt er op uit dit weekend! De redactie van Esther heeft een aantal evenementen voor je op een rijtje gezet.
ARNHEM - Weer of geen weer, je kunt er op uit dit weekend! De redactie van Esther heeft een aantal evenementen voor je op een rijtje gezet.
Voor meer informatie over de Zwarte Cross: klik hier 

De Zomerfeesten

Terwijl ze in de Achterhoek een feestje vieren gaan ze zaterdag ook in Nijmegen weer van start met de 100 en eerste editie van de vierdaagse Zomerfeesten. Het grootste wandelevenement ter wereld begint met muziek, drank en lekker eten. En op dinsdag gaan de wandelaars van start.

Vestingsdag

Groenlo gaat op zondag 16 juli terug in de tijd want staat dan de vestingstad in het teken van het dagelijks leven uit 1627 . Oude ambachten als touwslager, kaarsen  leerlooien zijn te bekijken en naast de grote kunstmarkt is er ook een heuze schandpaal. 
Zie ook: Groenlo

Theater op 't Zand

Liever meer cultuur opsnuiven, dan kun je zaterdag terecht op Kootwijkerzand. Op de  zandverstuiving vindt voor de 17de keer Theater op 't Zand plaats. Kom genieten van oa de Jamaicaanse band The Percussions of zing mee met de Nederlandstalige chansons van Bender. De toegang is gratis en er is veel te beleven en te beluisteren. 

NK Dressuur

In Ermelo vindt van 13 t/m 16 juli het Nederlands Kampioenschap dressuur plaats. Verschillende categorieën in de paardensport zijn te bekijken en voor de ZZ-zwaar en licht tour staat de KNHS titel op het spel. Het EK wordt in augustus gereden in Gothenburg. Dus wil je Edward Gal en Hans Peter Minderhoud zien schitteren kom dan naar KNHS centrum in Ermelo 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!