Nieuws

Gelderse juffen en meesters verwend op laatste schooldag

'Gekregen. Echt super leuk!', zegt juf Yvonne Roskamp-Hurkens op Facebook over het cadeautje dat ze vandaag kreeg van een leerling. Ze is niet de enige, veel Gelderse leraren en leraressen werden vandaag op de laatste schooldag verwend met cadeautjes van leerlingen. We vroegen op Facebook wat ouders en kinderen knutselden en haalden voor hun juf of meester.
ARNHEM - 'Gekregen. Echt super leuk!', zegt juf Yvonne Roskamp-Hurkens op Facebook over het cadeautje dat ze vandaag kreeg van een leerling. Ze is niet de enige, veel Gelderse leraren en leraressen werden vandaag op de laatste schooldag verwend met cadeautjes van leerlingen. We vroegen op Facebook wat ouders en kinderen knutselden en haalden voor hun juf of meester.
Lisa Janssen: Voor alle juffen laten maken door VAN Heleen hartjes snoepjes erin gedaan en een leuk cellofaan erom heen
Barbara Ampting: Ik had voor beide juffen een blikje juffenthee. Gewoon een kleinigheidje. Knutselen houdt mijn kind absoluut niet van. Dus dat werd hem ook niet. Dat bedankje mag best vind ik.
Marion Hilhorst: Mijn dochter is leerkracht en heeft voor al haar leerlingen een persoonlijke sleutelhanger gemaakt.
Ilse van Eekelen: Een mooie kruk met tekst er op gebrand 'HET ZIT ER OP' en het klasselogo Paddington.... aan de zijkant alle namen van de kinderen die naar groep 3 gaan....
Daniëlla Haasen: Met aardbeienstekjes van eigen plant
We kregen veel meer reacties, dus ouders van wie de kinderen nog geen vakantie hebben, genoeg inspiratie op: