Nieuws

Dieven kraken auto's: buit ruim 20.000 euro

Bij een autoschadebedrijf in Vaassen is in mei voor dik 20.000 euro buitgemaakt door een aantal gestalde auto's open te breken. Uit de auto's werden koplampen en navigatiesystemen gestolen.
VAASSEN - Bij een autoschadebedrijf in Vaassen is in mei voor dik 20.000 euro buitgemaakt door een aantal gestalde auto's open te breken. Uit de auto's werden koplampen en navigatiesystemen gestolen.
In BureauGLD besteedt de politie aandacht aan de autokraak en worden bewakingsbeelden van de daders getoond. In die nacht op 17 mei knipten twee mannen een gat in een hek van het bedrijf om er volgens doorheen te kruipen en de auto's open te breken. De dieven sloegen toe bij vier auto's; drie BMW's en een Volvo. De totale schade bedraagt 22.500 euro.
De auto's werden bij het bedrijf hersteld nadat ze eerder al gestolen waren. Het is niet de eerste keer dat het bedrijf slachtoffer werd van een autokraak, eind maart werden negen auto's opengebroken. Het bedrijf aan de Riezebosweg laat weten dat de beveiliging is opgeschroefd.