Nieuws

VIDEO: 65.000 fans genieten van Robbie Williams in het Goffertpark

NIJMEGEN - Robbie Williams heeft dinsdagavond een concert gegeven in het Goffertpark in Nijmegen. De Britse popster speelde voor 65.000 man. De Eindhovense zangeres Kovacs en het Britse synthpopduo Erasure stonden in het voorprogramma.
Beelden van het concert:

Files in en rondom Nijmegen

Hoewel het optreden van Robbie Williams in Nijmegen om 20.45 uur begon, was het aan het einde van de middag al dringen in het Goffertpark. Ook was het druk op de omliggende wegen. Zo stond het vast op de A12, A325 en de N326.
Veel bezoekers stonden in de file:
De gemeente had op de snelwegen rond Nijmegen digitale tekstwagens geplaatst met daarop de tekst 'P-Goffert'. Vanaf de parkeerterreinen reden pendelbussen naar het Goffertpark en terug.
Bezoekers lopen naar het Goffertpark:
Burgemeester Bruls van Nijmegen maakt er een familie-uitje van:
Foto: Omroep Gelderland

Rennen voor de beste plek

Het Goffertpark ging om 15.30 uur open, waarna de eerste fans naar binnen stormden voor de beste plek. Allemaal wilden ze vooraan staan om zo dicht mogelijk bij hun idool te zijn. Sommigen streken maandagmiddag al neer in het park.
Verslaggever Karel de Jong sprak met fans:
De Duitse Shirley Krenek was de eerste. Die klapte 's middags om half drie al haar stoeltje uit bij de hoofdingang. 'Ja, een beetje gek moet je wel zijn', grapte ze.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!