Nieuws

Vitesse legt Bryan Linssen vast

Zoals verwacht heeft Vitesse Bryan Linssen (26) vastgelegd. De vleugelaanvaller komt over van FC Groningen en heeft een contract voor drie seizoenen getekend. © ANP
ARNHEM - Zoals verwacht heeft Vitesse Bryan Linssen (26) vastgelegd. De vleugelaanvaller komt over van FC Groningen en heeft een contract voor drie seizoenen getekend.
Linssen debuteerde in 2008 in het betaald voetbal bij Fortuna Sittard. Daarna volgden MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen. Linssen speelde ruim 200 competitiewedstrijden en was 58 keer trefzeker.

Een stap vooruit

'Het gevoel bij Vitesse was gelijk goed en ik zie het als een stap vooruit', zegt Linssen op de website van Vitesse.
'Net zoals in mijn hele carrière pak ik het stap voor stap aan. De visie van de club en de manier van voetballen spreken mij aan, net zoals dat we gaan uitkomen in de groepsfase van de Europa League. Daarnaast is het ook weer wat dichter bij mijn familie en vrienden. Ik ben ontzettend blij om bij Vitesse aan te sluiten', aldus Linssen.

Vijfde nieuweling

Linssen is na Thomas Bruns, Thulani Serero, Fankaty Dabo en Tim Matavž de vijfde nieuweling bij Vitesse. Al eerder verlengden Arnold Kruiswijk en Milot Rashica hun contract.
Linssens broer Edwin was ook profvoetballer. Hij sloot zijn carrière in 2015 af bij De Graafschap, waar hij twee seizoenen speelde.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!