Nieuws

'Je moet een beetje gek zijn'; Robbie Williams-fan slaapt in Goffertpark voor beste plek

NIJMEGEN - 'Ja, een beetje gek moet je wel zijn', grapt de Duitse Shirley Krenek terwijl ze in het Nijmeegse Goffertpark op haar klapstoeltje zit. De Robbie Williams-fan wil dinsdagavond tijdens het concert van haar idool koste wat het kost vooraan staan. Daarom is ze deze maandag al neergestreken in het park.
Om half drie vanmiddag heeft ze haar stoeltje uitgeklapt. Pal voor de hoofdingang, want zo is de Duitse verzekerd van een goede plek. Let wel: Robbie Williams staat pas over meer dan 24 uur op het podium. Maar dat deert Shirley niet. Ze heeft er alles voor over.
'Ik verheug me er iedere keer weer op om hem te zien, omdat hij zo authentiek is', vertelt ze met dwepende ogen. De inwoonster van Hamburg bezocht al drie keer eerder een concert van de superster. En ook toen was ze al ruim van tevoren aanwezig.

Tips voor fans die ook zo gek zijn

Voor mensen die een kaartje hebben en ook graag vooraan willen staan, heeft Shirley een aantal tips. 'In ieder geval heb je een goede stoel nodig', benadrukt ze. 'Je moet voorbereid zijn op elk weertype. Dus als het regent een poncho en een tent om in te slapen.'
Ook een paar warme handschoenen en kauwgom om de honger te stillen, is volgens haar een absolute must.
Het uitverkochte concert van Robbie Williams begint dinsdag om 18.00 uur. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!