Nieuws

Robbie Williams komt; scholieren nemen kijkje achter de schermen

In het Nijmeegse Goffertpark wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereiding op de komst van twee wereldacts: Robbie Williams en Guns N' Roses. Scholieren mochten een kijkje achter de schermen nemen bij de opbouw van het evenement. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - In het Nijmeegse Goffertpark wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereiding op de komst van twee wereldacts: Robbie Williams en Guns N' Roses. Scholieren mochten een kijkje achter de schermen nemen bij de opbouw van het evenement.
NVS2 is de school die vlak naast het Goffertpark in Nijmegen staat. De leerlingen van die school merken het altijd als er een groot evenement in het park is en er hard gewerkt wordt aan de opbouw van onder meer het podium. Maar dat gebeurt altijd achter hekken. Een moeder stuurde een mailtje aan organisator Mojo met het verzoek om eens met een aantal klassen achter die hekken te mogen kijken. Maandagochtend was het zover.
Foto: Omroep Gelderland

Robbie eerst

Robbie Williams treedt dinsdagavond op in het Nijmeegse park. Er worden bij dat concert zo'n 65.000 bezoekers verwacht. Het concert maakt deel uit van The Heavy Entertainment Show, die vorige maand van start ging in Manchester. De Eindhovense zangeres Sharon Kovacs staat in het voorprogramma.
Wie denkt er nu nog legaal kaartjes voor te kunnen krijgen, heeft pech. Volgens concertorganisator Mojo is het concert volledig uitverkocht. 
Guns N' Roses treedt volgende week woensdag 12 juli op in het Goffertpark.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!