Nieuws

Overschot aan aanvallers in selectie NEC

De selectie van NEC is vooralsnog niet in balans. Er is vooral een overschot aan aanvallers.
NIJMEGEN - De selectie van NEC is vooralsnog niet in balans. Er is vooral een overschot aan aanvallers.
Met Anass Achahbar werd er deze week al een spits aangetrokken. Ook Kevin Mayi en Jay-Roy Grot zijn centrumspitsen. Daarnaast beschikt NEC over veel vleugelspitsen: Arnaut Groeneveld, Mo Rayhi, Jordan Larsson en Reagy Ofosu. Maar ook de verhuurde spelers Sam Lundholm en Joey Sleegers (foto) sluiten weer aan.
Aan keepers heeft NEC ook zeker geen gebrek met Joris Delle, Joshua Smits, Marco van Duin en Maarten Paes. Voor de achterhoede is het wat kariger met de rechtsbacks Guus Joppen en Michael Heinloth en de centrumverdedigers Robin Buwalda, Frank Sturing, Wojciech Golla en Dario Dumic, waarvan de laatste twee een transferwens hebben. Een linksback heeft NEC niet meer in de selectie.
Op het middenveld hebben de Nijmegenaren de beschikking over Janio Bikel, Stefan Mauk, Gregor Breinburg en Ferdi Kadioglu. Voor de laatste is veel belangstelling en kans bestaat dat hij zich nog extra in de kijker speelt op het EK onder 19. Breinburg (foto) aast al een jaar op een transfer. Dus in die linie heeft NEC zeker versterking nodig.
De eerste training maandag  om 10.15 uur in Weurt op het terrein van WVW, waar NEC de komende twee weken de trainingen zal afwerken. Daarna volgt er een trainingskamp in Garderen.