Nieuws

Studio Rheden op nieuw kanaal bij KPN, Telfort en XS4ALL

Studio Rheden  komt vanaf 4 juli bij diverse kabelmaatschappijen op de digitale mediabox op een nieuw kanaalnummer. Het gaat om KPN, Telfort (witte afstandsbediening) en XS4ALL.
VELP - Studio Rheden  komt vanaf 4 juli bij diverse kabelmaatschappijen op de digitale mediabox op een nieuw kanaalnummer. Het gaat om KPN, Telfort (witte afstandsbediening) en XS4ALL.
Nu is Studio Rheden TV nog te ontvangen via kanaal 324, maar vanaf 4 juli verhuist de publieke omroep voor Rheden en Rozendaal naar kanaal 1408.  Ook Studio Rheden Radio gaat verhuizen van 784 naar 1108.
Via de overige kabelmaatschappijen, zoals Ziggo en Tele2, verandert er niets. Kijk voor alle frequenties op www.studiorheden.nl/frequenties.
Bij KPN, Telfort en XS4ALL gaat vanaf 4 juli de hele zenderlijst op de schop en daarom krijgt ook Studio Rheden een nieuw plekje op de kabel.
KPN wil op dit moment geen andere kanaalpositie-range voor de lokale omroepen overwegen, zo meldt de landelijke radioportal Radio.NL. Bijvoorbeeld in de buurt van kanaalnummers van de regionale publieke omroepen.