Nieuws

Chapeau Kinderwerk beste kinderopvang van Nederland

Chapeau Kinderwerk uit Opijnen heeft een prijs gewonnen voor de beste kleine kinderopvangorganisatie van Nederland. Daarnaast ging de organisatie er vandoor met de award voor de beste BSO, in Enspijk. Volgens de jury zijn de leidsters van Chapeau 'lief, deskundig, actief en creatief en bieden zijn veel fysieke ruimte'. © Chapeau Kinderwerk
ENSPIJK - Chapeau Kinderwerk uit Opijnen heeft een prijs gewonnen voor de beste kleine kinderopvangorganisatie van Nederland. Daarnaast ging de organisatie er vandoor met de award voor de beste BSO, in Enspijk. Volgens de jury zijn de leidsters van Chapeau 'lief, deskundig, actief en creatief en bieden zijn veel fysieke ruimte'.
Chapeau Kinderwerk deed vorig jaar al mee aan de wedstrijd voor beste kinderopvang van Nederland met de locatie in Enspijk. Ze ontving toen de prijs voor beste kinderopvanglocatie van Gelderland. Dit jaar besloot de organisatie met alle locaties mee te doen.  
Uit onderzoek is gebleken, dat klanten van de organisatie de groene kinderopvang, communicatie, leuke activiteiten en het WhatsApp-gebruik zeer waarderen. Daarnaast waren de kwaliteit van de leidsters, de samenwerking onderling en een vast team van gezichten belangrijke criteria voor de beoordeling. 
Chapeau Kinderwerk viert in 2017 haar 5-jarig bestaan; het begon in 2012 met de BSO in Enspijk. De prijs is een initiatief van reviewplatform Opiness en Onderzoekbureau Tevreden.