Nieuws

Achterhoek Plaza in pand V&D Doetinchem

Als het aan het Graafschap College ligt, wordt de voormalige V&D in Doetinchem omgebouwd tot Achterhoek Plaza. In het pand aan de Hamburgerstraat moeten volgens het initiatief meerdere partijen met elkaar samenwerken.
ULFT - Als het aan het Graafschap College ligt, wordt de voormalige V&D in Doetinchem omgebouwd tot Achterhoek Plaza. In het pand aan de Hamburgerstraat moeten volgens het initiatief meerdere partijen met elkaar samenwerken.
Achterhoek Plaza is een initiatief waarin start-ups, ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden met elkaar samenwerken om een creatief platform te realiseren. Onder meer Bonsen Reuling Accountants, Seesing Personeel en Foodmarket Doetinchem hebben al aangegeven geïnteresseerd te zijn om hun medewerking aan het plan te geven. In de komende tijd worden de ideeën verder uitgewerkt.
Het Graafschap College liet in november weten geïnteresseerd te zijn in het pand in de binnenstad van Doetinchem. De school zocht destijds naar een praktijklocatie voor een aantal opleidingen.
Foto: REGIO8