Nieuws

Politie krijgt tip over mishandeling vrouw in Wageningen

De politie heeft nieuwe informatie binnen over een mishandeling van een vrouw in Wageningen. Die tip wordt nu onderzocht. Meer informatie blijft welkom, want de daders zijn nog niet gevonden!
Wageningen - De politie heeft nieuwe informatie binnen over een mishandeling van een vrouw in Wageningen. Die tip wordt nu onderzocht. Meer informatie blijft welkom, want de daders zijn nog niet gevonden!

Opmerking over hond valt duidelijk verkeerd in Wageningen

Een vrouw die iets zegt over een loslopende hond krijgt een klap en raakt gewond in Wageningen. Dat gebeurde op maandag 20 februari. Het slachtoffer loopt met haar hond over het Spijk in de richting van het Bowlespark. Vanuit de richting van de Markt in Wageningen komt een groepje van vier jongemannen aanlopen. De vrouw vraagt of de hond aan de lijn gedaan kan worden. De jongemannen zijn niet van plan dat te doen, als ze langs de groep loopt krijgt de vrouw een flinke klap in haar gezicht. Door de klap valt ze op de grond, haar hond rent weg, in de hectiek heeft de vrouw niet gezien waar de mannen naar toe zijn gelopen.

Signalement

De man die waarschijnlijk het baasje van de loslopende hond is, is ongeveer 24 a 25 jaar oud. Hij heeft kort blond haar, netjes verzorgd en in een scheiding gekamd. Hij droeg een dunne zwarte jas tot op de heup, een spijkerbroek en sneakers.
De andere drie waren van ongeveer dezelfde leeftijd en zagen er allemaal netjes uit. Ook zij hadden kort haar, twee van hen hadden donkerblond haar, de derde lichtblond. Ze spraken algemeen beschaafd Nederlands zonder accent.
Volgens het slachtoffer gaat het om een Stafford met een schofthoogte van ongeveer 40 centimeter. Hij had een witte borst en een witte hals. De rest van zijn vacht was beige. De hond liep rustig achter zijn baasje aan. Hij was niet agressief.

Tips

Informatie kan naar de politie via 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000.