Nieuws

Wie slaat een jongeman (22) knock-out in Apeldoorn

Na een avondje stappen wordt een man van 22 knock-out geslagen in Apeldoorn. Het slachtoffer heeft kort daarvoor twee mannen aangesproken op hun vervelende gedrag tegen vrouwen.
APELDOORN - Na een avondje stappen wordt een man van 22 knock-out geslagen in Apeldoorn. Het slachtoffer heeft kort daarvoor twee mannen aangesproken op hun vervelende gedrag tegen vrouwen.
Op donderdagavond 11 mei zijn drie vrienden aan het stappen in Apeldoorn. In kroeg De Babbel hebben ze een gezellige avond. Tegen kwart voor 4 is het tijd om naar huis te gaan.
Vanuit de kroeg lopen de drie in de richting van de bioscoop aan de Nieuwstraat. Als de vrienden zien dat vrouwen worden lastig gevallen door twee mannen zeggen ze daar wat van. Er ontstaat een woordenwisseling en er wordt geslagen.

Na weken nog steeds in de ziektewet

Het slachtoffer krijgt zo'n harde klap dat de man meteen buiten bewust zijn is en pas weer bij komt in de ambulance. Hij kan zich nog steeds niets van de woordenwisseling herinneren. Het slachtoffer loopt een gebroken kaak op waaraan hij geopereerd moet worden, oogletsel waardoor zijn oog nu anders staat en rond het oog zijn verschillende botten gesplinterd. Hij heeft nog steeds last van hoofdpijn hij vergeet veel en daardoor zit hij sinds de mishandeling die nacht van 11 op 12 mei al in de ziektewet.
De man die slaat is een blanke man, misschien dat iemand hem herkend aan zijn postuur, kleding of manier van lopen.

Tips

Geef informatie door aan de politie 0800-6070 of doe het anoniem 0800-7000. Bij Meld Misdaad Anoniem blijf je anoniem en kun je tips doorgeven zonder dat de verdachte daar achter komt.