Nieuws

Nijmegenaar plundert huis buurman uit wraak

'Van je buren moet je het hebben', schrijft de politie met gevoel voor humor. Een man uit Nijmegen vond dat hij recht had op spullen van zijn buurman omdat die hem een hele week stankoverlast had bezorgd met zijn wietkwekerij. Hij brak daarom bij hem in. © Politie Nijmegen Zuid
NIJMEGEN - 'Van je buren moet je het hebben', schrijft de politie met gevoel voor humor. Een man uit Nijmegen vond dat hij recht had op spullen van zijn buurman omdat die hem een hele week stankoverlast had bezorgd met zijn wietkwekerij. Hij brak daarom bij hem in.
De kwekerij werd maandagmiddag opgerold na klachten over een wietlucht die 'niet te harden was'. De twee bewoners werden daarbij aangehouden. 's Avonds kreeg de politie een melding dat er was ingebroken in de betreffende woning aan de Weezenhof 65e straat.

Recht op spullen

Er bleek van alles uit het huis te zijn verdwenen, waaronder een tv, gereedschap en een stofzuiger. De politie kwam er al snel achter dat de spullen bij de buurman stonden. Die vond dat hij er recht op had nadat hij een week lang last had gehad van de penetrante lucht van de wietplanten.
De inbrekende buurman is aangehouden. Hij heeft bekend de spullen te hebben meegenomen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!