Nieuws

Daders mishandeling nog altijd spoorloos, slachtoffer zit in ziektewet

De politie is nog steeds op zoek naar de daders van een mishandeling in Apeldoorn. Een 22-jarige man sprak vorige maand een aantal jongeren aan op hun gedrag en moest dat bekopen met een gebroken kaak. De man zit nog steeds in de ziektewet. © Omroep Gelderland/Politie
APELDOORN - De politie is nog steeds op zoek naar de daders van een mishandeling in Apeldoorn. Een 22-jarige man sprak vorige maand een aantal jongeren aan op hun gedrag en moest dat bekopen met een gebroken kaak. De man zit nog steeds in de ziektewet.
In de nacht van 11 op 12 mei zag het slachtoffer een aantal mannen vervelende dingen naar vrouwen roepen. Hij liep op ze af om er wat van te zeggen.
De daders pikten dat niet en een van de mannen sloeg het slachtoffer neer. Hij raakte buiten bewustzijn en het volgende wat hij zich herinnerde was dat hij in de ambulance lag.
De verantwoordelijken zijn nog steeds niet gepakt. In Bureau GLD is vanavond aandacht voor de zaak. Daar worden nieuwe bewakingsbeelden getoond, waarop de verdachten te zien zijn. Bureau GLD begint om 17.20 uur, na GLD Nieuws.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!