Nieuws

Deze berichten werden deze week het meest gelezen

Welke berichten zijn deze week het meest gelezen op de app en de site van Omroep Gelderland? Zoals ieder weekend een overzicht. © Martin Heitink/Persbureau Heitink
ARNHEM - Welke berichten zijn deze week het meest gelezen op de app en de site van Omroep Gelderland? Zoals ieder weekend een overzicht.

Seks met de dokter

De Inspectie voor de Gezondheidszorg wil dat een 42-jarige gynaecoloog wordt geschorst omdat hij tijdens zijn opleiding in het Radboudumc een seksuele relatie had met een patiënte. Hij had in de behandelkamer geregeld seks met de vrouw.
De patiënte en haar partner waren bij de gynaecoloog in behandeling wegens vruchtbaarheidsproblemen. De vrouw raakte uiteindelijk spontaan zwanger, maar was inmiddels tot over haar oren verliefd op de arts.

Al jaren vermist

In Oost-Nederland krijgt de politie per dag zo'n 20 meldingen binnen over een vermissing. Vaak is de vermiste snel weer terecht, maar het komt ook voor dat familieleden al jarenlang in onzekerheid zitten. Zeven kinderen uit Gelderland zijn al jaren vermist, blijkt uit een overzicht op de politiesite.  'Zolang er een spoor is, blijven we zoeken', zegt de politie.

Steekpartij op festival

In Park Sonsbeek in Arnhem zijn vorige week zondag twee mensen gewond geraakt bij een steekpartij. Er was een festival aan de gang: Park Open. Er is een verdachte aangehouden. De aanleiding voor de steekpartij is niet bekend.
De organisator reageert geschokt: 'Er is hier in 28 jaar nooit iets gebeurd. Dit is echt domme pech.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!