Nieuws

Zomer in Gelderland: Meddo

Grote kans dat jij geen idee hebt waar deze plaats ligt. Hadden wij ook niet. Maar onderschat ze niet, die rakkers! Ze kunnen feesten als een malle!
WINTERSWIJK MEDDO - Grote kans dat jij geen idee hebt waar deze plaats ligt. Hadden wij ook niet. Maar onderschat ze niet, die rakkers! Ze kunnen feesten als een malle!
First things first. Is het eigenlijk wel een plaats, of dealen we hier met een buurtschap? Het dorp wordt officieel aangemerkt als buurtschap van de gemeente Winterswijk. Maar, is met 1400 Meddonaren (?) wel het grootste buurtschap van de gemeente. Doen we ‘t voor!

Meddo Natuurlijk Mooi

Ja, natuurlijk is Meddo Mooi! Zo mooi, dat er een hele website gewijd is aan de flora & fauna in de omgeving. Wist je bijvoorbeeld dat er een zingende kneu zit. Maar ook eksters, die op een schaap zitten. Kijk dan:

Elbekurkie

Wie zegt u? Elbekurkie. Dat is waar je terecht komt als je wilt dat er iets van de grond komt. Bewijs genoeg; dit jongerencentrum met zo’n 250 (!) leden organiseert niet alleen een lokaal feestje, maar pakt het ook professioneler aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het jaarlijkse Vuurfestival:

Vroaaaam!!

Meddo heeft een waar motorhotel! Ja, je kunt hier met je motor terecht voor een echte stoere hap en daarna lekker je bedje in, terwijl je tweewieler veilig onder dak staat naast het hotel. Mooi toch?

Ready steady go!

Het team is fris, fruitig, divers en klaar om te strijden. Dit zijn de toppers die het vol overgave gaan doen:
Roy te Brake
Femke van Eerden
Jorrit de Jong
Leo Tiggeloven
Petra Aartsen
Erik Prange
Rick Krabben
Timon Klanderman
Debbie te Molder
Martien te Molder
We gaan los op woensdag 9 augustus, yihaa!
Je vindt ons op woensdag 9 augustus de gehele dag met radio, tv & web bij Elbekurkie. Zorg dat je er sowieso om 18.00 uur bent, dan gaan we publiek tellen. Graag tot dan!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!