Nieuws

Burgemeester Renkema geschokt door dood 14-jarig meisje

HOEVELAKEN - Burgemeester Gerard Renkema van de gemeente Nijkerk is geschokt door de dood van het 14-jarige meisje uit Hoevelaken. Ze kwam vrijdag door een misdrijf om het leven in Achterveld.
'Dit raakt ons diep', zegt de burgemeester. 'Wij wensen allen veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te kunnen dragen. Wij zien dat er nauw contact is en intensief wordt samengewerkt tussen veel instanties. Alles om waar het kan tot steun te zijn voor de betrokkenen en de oplossing van het misdrijf verder te brengen. Op een moment dat het gewenst en passend is zal de burgemeester verder contact met de familie hebben.'
Renkema vervolgt: 'De politie doet er alles aan om in beeld te brengen wat zich heeft afgespeeld. De politie doet een dringend beroep op getuigen.' mensen die vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur iets gezien hebben in de omgeving van het Emelaarsepad worden gevraagd direct contact op te nemen met de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!