Nieuws

Hoogte80 viert feest met de mannen van BOT

ARNHEM - Het festivalseizoen is weer geopend. Bijna elk weekend is er vanaf nu wel een festival in onze provincie te bezoeken. De komende weken zal Esther dus vooral bij de buitenevenementen te vinden zijn. Ze trapt af met het Hoogte80 festival in Arnhem.
Een weekend lang kon je tijdens het festival genieten van theater, muziek, literatuur, lekker eten en drinken. Hoogte80 vindt al een paar jaar plaats in het hoogste stadspark van Arnhem met een geweldig uitzicht op de stad. Eén van de grote voorstellingen was LEK van theatergroep BOT.

Zeecontainer

Bij de mannen van de muziektheatergroep BOT moet je zeker niet denken aan een standaard voorstelling. Als ze op tour gaan nemen ze namelijk een zeecontainer vol spullen mee.
In deze zeecontainer zitten dan weer de gekste voorwerpen waarmee ze muziek maken. Muziektheatergroep BOT bestaat uit Job van Gorkum, Tomas Postema, Doan Hendriks en Geert Jonkers.

Meer festivals

De groep is deze zomer met de voorstelling LEK onder meer te zien op Oerel en bij het Over het IJ festival in Amsterdam. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!