Nieuws

Pssst... wil jij een bekershirt van Vitesse hebben?

De shirts van Vitesse die de spelers droegen tijdens de gewonnen bekerfinale tegen AZ worden geveild. Dit gebeurt op de website van de Arnhemse club. Elk shirt moet minstens 125 euro opbrengen. © ANP
ARNHEM - De shirts van Vitesse die de spelers droegen tijdens de gewonnen bekerfinale tegen AZ worden geveild. Dit gebeurt op de website van de Arnhemse club. Elk shirt moet minstens 125 euro opbrengen.
Van bijna alle spelers die aan de finale hebben meegedaan worden de tenues te koop aangeboden. Alleen niet het shirt dat iedereen wil hebben: dat van Ricky van Wolfswinkel. Hij scoorde de twee doelpunten waarmee Vitesse geschiedenis schreef; de eerste prijs in het 125-jarige bestaan van de club.

Goed doel

Vitesse heeft Van Wolfswinkels shirt geschonken aan het Vitessemuseum. Het bedrag dat wordt opgehaald met de veiling gaat naar de stichting Vitesse Betrokken. Die geeft het uit aan de maatschappelijke projecten die Vitesse Betrokken in Arnhem uitvoert, zoals Vitesse Hattrick en Vitesse Oldstars.
De veiling begint deze dinsdag om 9.00 uur en duurt tot en met vrijdag. Bieden kan steeds tot 21.00 uur. Elke dag worden van enkele spelers de shirts geveild.