Nieuws

Zwangere vrouw komt met de schrik vrij na botsing met lijnbus

De auto die vrijdagmiddag in Arnhem in botsing kwam met een lijnbus werd bestuurd door een zeven maanden zwangere vrouw. Hoewel ze na het ongeval met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, is ze inmiddels weer thuis. © Timo Bouman / Persbureau Heitink
ARNHEM - De auto die vrijdagmiddag in Arnhem in botsing kwam met een lijnbus werd bestuurd door een zeven maanden zwangere vrouw. Hoewel ze na het ongeval met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, is ze inmiddels weer thuis.
'Ze is de hele nacht onderzocht, maar gelukkig heeft ze er alleen wat lichte verwondingen aan overgehouden. Ook het kindje in haar buik maakt het goed', vertelt haar zwager zaterdag tegen Omroep Gelderland.

Kinderen ook lichtgewond

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Oude Huissenseweg. Ook de twee kinderen van de vrouw - 2 en 4 jaar oud - liepen schrammen op. 'Gordels en airbags hebben de schade beperkt', aldus de zwager.
De man vermoedt dat zijn schoonzus de bus over het hoofd heeft gezien. Beide voertuigen hadden zoveel schade dat ze moesten worden afgesleept. Meerdere buspassagiers zijn door ambulancepersoneel nagekeken. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!