Nieuws

Gesthuizen keert terug bij NEC als jeugdtrainer

François Gesthuizen keert terug bij NEC. Het voormalige Nijmeegse jeugdproduct krijgt komend seizoen NEC/FC Oss onder 17 onder zijn hoede. Dat schrijft de club op de website. De voormalige middenvelder was al eerder werkzaam in de jeugdopleiding van NEC/FC Oss. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - François Gesthuizen keert terug bij NEC. Het voormalige Nijmeegse jeugdproduct krijgt komend seizoen NEC/FC Oss onder 17 onder zijn hoede. Dat schrijft de club op de website. De voormalige middenvelder was al eerder werkzaam in de jeugdopleiding van NEC/FC Oss.
Gesthuizen speelde in de jeugd van NEC, maar vertrok voordat hij zijn debuut in het eerste elftal kon maken. De middenvelder kwam daarna uit voor NAC, Fortuna Sittard, Cambuur Leeuwarden en Top Oss.
Na zijn voetbalcarrière ging Gesthuizen aan de slag bij VV Rood Wit. In 2013 tekende hij een contract voor twee jaar bij Achilles'29. De Groesbekers eindigden onder zijn hoede op de twintigste en achttiende plek.

Jeugdelftal

Naast Gesthuizen hebben ook Rogier Meijer en Bas van Baar een contract getekend bij NEC. Meijer - oud-prof van De Graafschap - komt over van zijn oude club en krijgt bij NEC het elftal onder 19 onder zijn hoede. Van Baar komt ook over van de Doetinchemmers en gaat het elftal onder 13 trainen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!