Nieuws

Bureau GLD 26 april 2017

ARNHEM - In deze uitzending de overval op een geldloper in Apeldoorn uit 2013, gevonden goederen in Apeldoorn en de diefstal van een portemonnee in Zelhem.

Gevonden goederen Apeldoorn, van wie zijn ze?

Deze spullen heeft de politie gevonden op 14 april als twee verdachten van een woninginbraak wordfen aangehouden. Van wie zijn ze?
Het gaat om deze spullen. Dit stukje goudkleurig gevlochten schakels, vermoedelijk een armband of een ketting. En deze geluidsbox van Sony die gebruikt kan worden voor een Ipod. Misschien dat iemand de goederen mist. 

Overval geldloper Apeldoorn 2013

Onlangs is nieuwe informatie binnengekomen over een overval op een geldloper in Apeldoorn in 2013. De politie heeft dat onderzoek heropend. 
Op 19 september 2013 fietst een man van 27 rond kwart over 5 met de dagopbrengst van een autobedrijf over de Lepelaarweg in Apeldoorn richting de bank. Plotseling wordt hij klemgereden door twee mannen op een scooter. Ze bedreigen hem met een mes en gaan er met de buit van tienduizenden euro's vandoor.

Verdachten hebben vastgezeten

Tijdens het onderzoek had het overvallenteam van de politie twee Apeldoorners in het vizier. Mannen van destijds 18 en 23 jaar. Die hebben ook geruime tijd vast gezeten, maar werden vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs van hun betrokkenheid. De politie hoopt getuigen te vinden van het voorval in 2013.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!