Nieuws

Waar staat het beste dorpshuis van Gelderland?

Angelique Krüger
Welk dorpshuis in Gelderland is hét bruisende hart van het dorp en wint de titel ‘Dorpshuis van het jaar’? Omroep Gelderland en de Leefbaarheidsalliantie gaan de komende maanden op zoek naar de meest inspirerende dorpshuizen in Gelderland. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Welk dorpshuis in Gelderland is hét bruisende hart van het dorp en wint de titel ‘Dorpshuis van het jaar’? Omroep Gelderland en de Leefbaarheidsalliantie gaan de komende maanden op zoek naar de meest inspirerende dorpshuizen in Gelderland.
Iedereen mag zijn of haar dorpshuis aanmelden. Van trotse bewoner tot bestuurder. Aanmelden kan via www.dorpshuisvanhetjaar.nl. Inzenden is mogelijk tot 30 juni.
Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen en selecteert welke zes dorpshuizen doorgaan naar finale. Ieder dorpshuis dat meedingt krijgt een presentje, maar de zes dorpshuizen die doorgaan krijgen ieder 750 euro.
Angelique Krüger van Omroep Gelderland zal verslag doen van de wedstrijd en komt langs bij de zes beste dorpshuizen. Tijdens acht afleveringen, die in het najaar worden uitgezonden, krijgen ze uitdagingen om te laten zien waarom zij de titel verdienen. De uiteindelijke winnaar krijgt een totaalbedrag van 2.500 euro en een eindfeest, uitgereikt door gedeputeerde Bea Schouten en de eeuwige roem van heel Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!