Nieuws

Extra festivaldag voor kampeerders Mañana

Mañana Mañana voegt een extra volledige festivaldag voor kampeerders toe aan de editie van dit jaar. Campinggasten kunnen op donderdag 15 juni al om 14.00 uur genieten van de eerste band.
ULFT - Mañana Mañana voegt een extra volledige festivaldag voor kampeerders toe aan de editie van dit jaar. Campinggasten kunnen op donderdag 15 juni al om 14.00 uur genieten van de eerste band.
Vorig jaar voegde de organisatie al een extra avond toe aan het festival, genaamd Mañana Classica. Nu wordt dat concept uitgebreid en kunnen de kampeerders al vanaf het middaguur het terrein op. Vanaf twee uur 's middags zal de eerste band een optreden verzorgen en kunnen de campinggasten al gebruik maken van alle faciliteiten. Er zal een volledig muziek- en theaterprogramma worden opgesteld voor de donderdag.
Welke acts dat precies voor hun rekening zullen nemen is nog onbekend, het blokkenschema moet nog naar buiten worden gebracht. Wel maakte de organisatie bekend dat de line-up compleet is. Acts als The Hot Sprockets, Pieter Holkenborg en Black Mango zijn toegevoegd. Mañana Mañana 2017 vindt plaats op 15, 16, 17 en 18 juni. Kijk hier naar een impressie van vorig jaar.
Foto: REGIO8