Nieuws

Fietsborden op de Veluwe en kan de Lidl in Nijmegen weer open? Dit is het nieuws van woensdag

Nieuwe fietsborden op de Veluwe, hoe gaat het bij het winkelcentrum Weezenhof in Nijmegen en de herbenoeming van Clemens Cornielje. Dit is het nieuws van woensdag 12 april. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Nieuwe fietsborden op de Veluwe, hoe gaat het bij het winkelcentrum Weezenhof in Nijmegen en de herbenoeming van Clemens Cornielje. Dit is het nieuws van woensdag 12 april.
Het fietsnetwerk van de Veluwe is flink verouderd. Een grote update is nodig en wel voordat het vakantieseizoen begint. Daarom worden ruim 9000 bordjes en panelen vervangen op de fietsroutes rondom de Veluwe. 
Vanochtend hoort u op Radio Gelderland meer over het vervangen van de bordjes.

Verwoestende brand

In Nijmegen brandde dinsdag winkelcentrum Weezenhof voor een groot deel af. Meerdere panden gingen in vlammen op en een groot deel van de winkels heeft roetschade.
Bij supermarkt Lidl zijn ze druk bezig om alles schoon te maken. De verse producten zijn allemaal weggegooid. Hoe is het een dag later bij het winkelcentrum en kan de Lidl weer open?

Clemens Cornielje

En er wordt gepraat over de herbenoeming van de commissaris van de Koning, Clemens Cornielje. Bij Cornielje werd onlangs een hersentumor ontdekt.
Daarvoor had de commissaris al laten weten dat hij in aanmerking wil komen voor een derde periode van vijf jaar. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!