Nieuws

Achterhoek nodigt Tweede Kamerleden uit

Vertegenwoordigers van de Regio Achterhoek hebben woensdagmiddag tientallen nieuwe Kamerleden uitgenodigd voor het Achterhoeks Lentediner. De regio wil op die manier goed op het netvlies komen te staan bij de nieuwe Tweede Kamer. © Regio Achterhoek
ULFT - Vertegenwoordigers van de Regio Achterhoek hebben woensdagmiddag tientallen nieuwe Kamerleden uitgenodigd voor het Achterhoeks Lentediner. De regio wil op die manier goed op het netvlies komen te staan bij de nieuwe Tweede Kamer.
Onder meer Jaco Geurts (CDA), Remco Dijkstra (VVD) en Lisa Westerveld (GroenLinks) kregen persoonlijke uitnodigingen overhandigd voor het diner op 10 mei, waarbij bestuurders en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven met politiek Den Haag om tafel gaan. Ook leden van de Eerste Kamer en medewerkers van verschillende ministeries zijn uitgenodigd.
Tijdens het diner in het Haagse wil de Regio Achterhoek de thema’s smart werken, leefbaarheid en bereikbaarheid nogmaals aansnijden. De zeven gemeenten, die samen de Regio Achterhoek vormen, spraken al eerder uit beter op het netvlies van politiek Den Haag te willen komen en deden dat onder meer met het Achterhoeks Verkiezingsdebat.