Nieuws

Goed nieuws voor Vitesse-supporters: extra kaarten voor bekerfinale

De Kuip
Geen kaartje kunnen bemachtigen voor de bekerfinale AZ-Vitesse op 30 april in De Kuip? U krijgt nog één kans. De KNVB en Vitesse stellen samen 1500 extra tickets beschikbaar voor 'de wedstrijd van het jaar' voor Arnhemse fans. © Flickr
ARNHEM - Geen kaartje kunnen bemachtigen voor de bekerfinale AZ-Vitesse op 30 april in De Kuip? U krijgt nog één kans. De KNVB en Vitesse stellen samen 1500 extra tickets beschikbaar voor 'de wedstrijd van het jaar' voor Arnhemse fans.
De voetbalbond stelt zelf 600 kaarten beschikbaar, maar Vitesse kan ook nog 900 kaarten vrijmaken. Dat komt bijvoorbeeld doordat interne Vitesse-groepen, zoals vrijwilligers, kaarten konden kopen via Vitesse, maar hun kaartje ook al hadden besteld omdat ze zelf een seizoenkaart hadden. Daardoor bleven er kaarten over. 
Dinsdagochtend om 10.00 uur start de kaartverkoop, dan geldt voor zowel seizoen- als fankaarthouders dat zij meteen kaarten kunnen kopen, mits zij nog geen kaartje hebben gekocht. Als de kaarten op zijn, dan komen er geen extra kaarten meer. 
Al met al zullen er dan ruim 18.000 supporters van Vitesse naar Rotterdam afreizen.