Nieuws

Over De Top Festival wordt tweedaags festival

Het Over De Top Festival houdt in het Pinksterweekend haar achtste editie. Dit jaar heeft de organisatie besloten om niet één, maar twee dagen groots uit te pakken. Zowel op zaterdag 3 juni als zondag 4 juni staat festivalterrein bij De Swite in Lichtenvoorde in het teken van feest, sfeer, beleving en gekkigheid voor jong en oud.
LICHTENVOORDE - Het Over De Top Festival houdt in het Pinksterweekend haar achtste editie. Dit jaar heeft de organisatie besloten om niet één, maar twee dagen groots uit te pakken. Zowel op zaterdag 3 juni als zondag 4 juni staat festivalterrein bij De Swite in Lichtenvoorde in het teken van feest, sfeer, beleving en gekkigheid voor jong en oud.

Intieme setting op zaterdag

De nieuwe festivaldag zal een unieke sfeer krijgen. Gezellige semi-akoestische settings rondom het vuur, afgewisseld met knallende live bands op twee podia. Maar natuurlijk ook bizarre theateracts en ongekende gezelligheid, zoals men dat van het Over De Top Festival gewend is. Op zaterdag opent het festivalterrein om 15.30 uur en het programma duurt tot middernacht. De volledige line-up van zaterdag wordt later bekend gemaakt, maar het belooft een gruwelijk gezellige festival dag te gaan worden.

Nieuwe area: The Rumble

Dit jaar neemt het festival van een podium: het Hard Rock Café Lichtenvoorde. Maar liefhebbers van het stevigere werk gaan ook dit jaar niks te kort komen, want op het nieuwe podium kan iedereen genieten van rock 'n roll, stonerrock en metal, maar dan in een nieuw jasje. The Rumble, zoals de nieuwe area heet, staat helemaal in het teken van de fifties: Caddillacs, vintage gas stations en een drive-in bioscoop. In de Barbershop worden alle heren voorzien van de strakste vetkuiven en in de Hillbilly Hottubs kan men bijkomen van alle rock 'n roll moves.

Tickets

Het Over De Top Festival vindt plaats op 3 en 4 juni (Pinksterweekend) op het Swite Terrein aan de Hendrik Leemreizestraat in Lichtenvoorde. Kaarten voor zaterdag, zondag en combitickets zijn nu verkrijgbaar op www.overdetopfestival.nl.